Дженифър Лорънс и Адел бяха забелязани заедно да се забавляват

...
Дженифър Лорънс и Адел бяха забелязани заедно да се забавляват
Коментари Харесай

Адел, Дженифър Лорънс и един гей бар

Дженифър Лорънс и Адел бяха видяни дружно да се забавляват в прочут гей клуб в Гринуич Вилидж в Ню Йорк. Актрисата и певицата са доста положителни приятелки от нощта на Оскарите през 2013 година, когато Адел получи статуетка за най-хубава истинска ария за " Skyfall ", а Дженифър Лорънс сграбчи премията за най-хубава актриса в " Наръчник на оптимиста ".

Преди към година Лорънс се сгоди за Кук Марони - притежател на художествена изложба, за който скоро и ще се ожени. Очевидно излизането ѝ с Адел е една щура нощ по женски, с която Лорънс желае да отпразнува последните си ергенски дни на холивудска звезда.

Видеоклиповете, записани от присъстващите в бара, демонстрират по какъв начин двете звезди танцуват под звуците на песни на Кайли Миноуг и вземат участие в няколко игри с алкохолни питиета.

" Това не са " Игрите на глада ", крещи пред публиката Лоурънс, до момента в който двете с Адел се заливат от смях на пода на сцената на заведението.

Адел пък беше насърчена да пее с локалната звезда Брита Филтър, която преди този момент за подбив попита певицата с какво си изкарва прехраната.

" Аз съм просто майка, която си стои у дома ", дава отговор 15-кратният притежател на Грами. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР