Дженифър Лопес заяви пред Access Hollywood, че вече два пъти

...
Дженифър Лопес заяви пред Access Hollywood, че вече два пъти
Коментари Харесай

Знак на съдбата: COVID-19 проваля два пъти сватбата на Дженифър Лопес

Дженифър Лопес съобщи пред „ Access Hollywood ”, че към този момент два пъти отсрочва си с Алекс Родригес поради пандемията от ковид , оповестява БГНЕС.
" Миналата година трябваше да отложим сватбата заради карантината и го направихме - два пъти, тъй като имахме две церемонии, планувани по друго време. Отменихме първата, а след това и втората. Не знам какво ще вършим в този момент. Мисля, че би трябвало да се доверим на шанса ", показа актрисата.
Тя добави, че голям брой фактори въздействат върху това дали сватбата ще бъде обилна или скромна. " Мисля, че просто би трябвало да изчакаме. Няма да бързаме. Добре сме. Това ще се случи, когато се появи опция ", сподели 51-годишната певица и актриса, като загатна, че даже ѝ харесва, че сега не ѝ се постанова да възнамерява огромно сватбено празненство.
" Чувствам, че няма потребност да вършим обилна женитба сега. Това не е най-важното нещо в живота. Важно е да се любуваме на компанията си, да прекарваме време дружно и да сме признателни на това, което имаме ", показа Лопес.

Още от ШОУБИЗНЕС:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР