Дженифър Лопес шокира феновете си, като разкри плановете за бъдещето

...
Дженифър Лопес шокира феновете си, като разкри плановете за бъдещето
Коментари Харесай

Дженифър Лопес шокира феновете с плановете си за бъдещето

Дженифър Лопес шокира почитателите си, като разкри проектите за бъдещето си и те сигурно не са им допаднали. 

Певицата съобщи, че скоро ще се отдръпна от музикалната сцена. 54-годишната звезда загатна, че идният й албум „ This is Me… Now “ може да е последният ѝ. 

Дългоочакваният албум, който е първи от повече от десетилетие насам, отдава респект на емблематичния ѝ „ This is Me… Then “ от 2002 година, който тя издаде в първите дни на романса ѝ със настоящия ѝ брачен партньор Бен Афлек, за който се омъжи през 2022 година, написа " Телеграф ".

Джек Ло показа, че „ This is Me… Now “ е „ взел доста от нея “ и се го усеща като „ края на една епоха “. Това значи, че певицата може да се концентрира вниманието си на друго място, като линията си за хубост JLo Beauty или да продуцира и да играе допълнително блокбъстъри.

„ Истината е, че не знам дали в миналото ще направя различен албум след този. Не казвайте на мениджъра ми, само че този албум може да ми е финален “, сподели тя пред Entertainment Tonight. 

Изпълнителката съобщи, че е „ доста разчувствана “ от предстоящото излизане на албума. „ Чувствам се, че това е краят на една епоха за мен и началото на нова. Никога не бих споделил в никакъв случай, само че сега усещам, че в действителност влагам сърцето и душата си в това и съм доста разчувствана “, добави Джей Ло.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР