Дженифър Лопес разкри, че по време на прослушване за роля,

...
Дженифър Лопес разкри, че по време на прослушване за роля,
Коментари Харесай

Дженифър Лопес с разкритие

Дженифър Лопес разкри, че по време на прослушване за роля, режисьор е изискал да види гърдите й, написа Холивуд рипортър. Актрисата отказала, само че посочи, че доста нейни колежки се усещат притиснати да се съгласяват с такива стремежи, с цел да получат функции, от които се нуждаят.
Jennifer Lopez reveals a director once asked her to remove her top when off set
— Daily Mail Celebrity (@DailyMailCeleb) Лопес направи разкритието по време на диалог с още няколко известни актриси, проведен от Холивуд рипортър.

Рене Зелауегър, Лора Дърн, Скарлет Йохансон и Лупита Нионго също бяха на спонтанната кръгла маса, която обсъждаше работата на дамите в Холивуд след придвижването #MeToo.
Jennifer Lopez Says a Director Once Asked Her, Point-Blank, to See Her Breasts
— Bold Dress (@bolddress)
" Малко от Бронкс, което нося в мен излезе на повърхността и му споделих, че няма да си смъква горнището ", сподели Дженифър Лопес.

Скарлет Йохансон искаше да знае кой е режисьора, само че Лопес не разкри името му. Тя сподели, че в случай че в моменти като този актрисата се поддаде на натиска да направи всичко, с цел да получи ролята, режисьорът ще реши, че му е разрешено каквото пожелае.

" По-късно той отстъпи и се извини. Но сега, в който излезе от стаята, дизайнерката на костюми, която видя какво стана, стартира да се извинява от негово име ", сподели Лопес.-->

Според Скарлет Йохансон, нещата които стартираха придвижването #MeToo, не са изчезнали в Холивуд и претенции като това, което е било отправено към Джей Ло има и сега.

" Не мисля, че сме се отдалечили от тези практики. Говорих с някои хора от снимачния екип за последния ми филм. Те ми описаха за режисьор, който правел всевъзможни откачени неща. Снимал под полите на дамите " , сподели Скарлет Йохансон.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР