Дженифър Лопес разказа за своя сватбен танц с нейния бъдещ

...
Дженифър Лопес разказа за своя сватбен танц с нейния бъдещ
Коментари Харесай

Джей Ло се готви за първия сватбен танц - slava.bg


Дженифър Лопес описа за своя брачен танц с нейния предстоящ брачен партньор Алекс Родригес. 50-годишната поп дива и 44-годишният някогашен баскетболист постоянно демонстрират, че са неразделни, само че до женитба по този начин и още не се е стигнало. Наложи се те да анулират празничното празненство поради пандемията от ковид.

Дженифър не губи вяра, че въпреки всичко ще бъде още веднъж младоженка и към този момент мисли по детайлите за събитието. Например, тя към този момент си показва какъв ще бъде първият танц на младоженците.

Като прелестен танцьор, тя е усвоила много стъпки. Джей Ло се готви да устрои минишоу. „ Знам доста стилове. Смятам, че в един миг това ще стане грандиозно зрелище. Все още не знам какво тъкмо ще създадем “, споделя звездата в изявление за ET. Тя се пошегува, че може да притегли за танца свои сътрудници от шоуто „ World of Dance “ – Ne-Yo и Дерек Хъф.

Преди месец Алекс Родригес описа, че негови другари са предложили да смени сватбеното празненство с авто церемониал. „ Ще бъде доста по-евтино! “ – пошегува се спортистът.

Източник: Tialoto.bg
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР