Дженифър Лопес промени прическата си преди няколко месеца и определено

...
Дженифър Лопес промени прическата си преди няколко месеца и определено
Коментари Харесай

Джей Ло, късата коса ти отива

Дженифър Лопес промени прическата си преди няколко месеца и несъмнено не съжалява. Певицата, която това лято навърши 50 и размяташе дългата си грива танцувайки на стълб в един от последните филми с нейно присъединяване, реши да я отреже. А резултатът несъмнено се хареса на Алекс Родригес и феновете ѝ.

Латино дивата се радва на късата си коса и го потвърди, публикувайки фотография от фризьорския салон, където двама мъже са се погрижили за асиметричния ѝ фасул.

Лопес се появи с сходна прическа на премиерата на кино лентата „ Hustlers “. Редица критици я поздравиха за избора и най-вероятно след събитието тя е решила да се раздели вечно с дългите коси, които изискват и по-голяма поддръжка.

Наскоро певицата участва на кръгла маса, на която се разискваше мястото на дамите в Холивуд. Разговаряйки със своите колежки Рене Зелуегър, Лора Дърн, Скарлет Йохансон и Лупита Нионго, звездата шокира присъстващите в залата, споделяйки, че режисьор желал да види бюста ѝ по време на прослушване.

„ Малкото от Бронкс, което нося в мен излезе на повърхността и му споделих, че няма да си смъква горнището “, споделя изпълнителката, само че не пожела да каже името на индивида.

„ По-късно той отстъпи и се извини. Но сега, в който излезе от стаята, дизайнерката на костюми, която видя какво стана, стартира да се извинява от негово име “, която е последователка на придвижването #MeToo.

Източник: tialoto
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР