Дженифър Лопес преживя може би най-успешната година в кариерата си.

...
Дженифър Лопес преживя може би най-успешната година в кариерата си.
Коментари Харесай

Джей Ло се готви за сватба

Дженифър Лопес претърпя може би най-успешната година в кариерата си. Звездата снима и оглави хита " Да свалиш Уолстрийт ", осигурявайки си няколко номинации за превъплъщението в стриптизьорката Рамона. С Шакира бяха хедлайнерите на концерта в полувремето на финала на шампионската лига " Супербоул ". Следващият й филм ще излезе по-късно през 2020-а.

Време е обаче Джей Ло да се концентрира върху персоналния си живот. Неотдавна от " Entertainment Tonight " предадоха, че хубавицата и годеникът й Алекс Родригес ще се венчаят през лятото. Сега от " US Weekly " настояват, че графикът на бъдещата младоженка към този момент се е олекотил и тя е приоритизирала подготовката за огромния ден пред всичко останало.

" Снимките за филма и концертът принудиха Джен да отложи сватбата. Най-накрая тя може да се концентрира върху венчавката и да стартира с планирането на церемонията. Двамата с Алекс са толкоз щастливи дружно - в действителност откриха пожизнен сътрудник един в различен. Не могат да си показват друго бъдеще и нямат самообладание да остареят влюбени завинаги ", съобщи неизвестен източник пред изданието.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР