Дженифър Лопес показа убийствено тяло в “Инстаграм”. Певицата публикува в

...
Дженифър Лопес показа убийствено тяло в “Инстаграм”. Певицата публикува в
Коментари Харесай

Джей Ло нажежи мрежата с убийствено тяло

Дженифър Лопес сподели убийствено тяло в “Инстаграм”. Певицата разгласява в профила си кадър от фитнес залата. За наслада на почитателите, звездата театралничи в прилепващ по тялото жълто-сив състезателен екип в две елементи. Той освен обрисува стегнатата фигура, само че и разкрива добре тренираните коремни мускули.

Кадърът е харесан от над 2 милиона фенове на изпълнителката. Снимката е коментирана над 17 хиляди пъти. „ Невероятно тяло ", „ Гореща мацка ", „ Надявам се на 50 да наподобявам най-малко на половина толкоз добре, колкото Джей Ло “, „ Една от най-красивите дами на света “, разясняват почитателите на латино звездата.
View this post on Instagram
A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on Oct 20, 2019 at 1:55pm PDT
Припомняме ви, че предходната седмица Дженифър Лопес беше видяна в Ню Йорк, облечена в булчинска рокля. Папарашките фотоси бяха от снимачната площадка на кино лентата Marry me in Manhattan.
View this post on Instagram
A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on Oct 10, 2019 at 10:11pm PDT
Съвсем скоро обаче може да забележим Джей Ло в сватбет тоалет и в действителния живот. Преди няколко месеца тя и някогашната бейзболна звезда Алекс Родригес се сгодиха, а в медиите се приказва, че проектите за женитба текат стремително. View this post on Instagram
A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on Sep 29, 2019 at 2:17pm PDT

woman.bg View this post on Instagram
A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on Sep 3, 2019 at 10:01am PDT
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР