Дженифър Лопес нагорещи в ярко жълт бански, докато рекламира новата

...
Дженифър Лопес нагорещи в ярко жълт бански, докато рекламира новата
Коментари Харесай

Джей Ло рекламира коктейли по бански

Дженифър Лопес нагорещи в блестящо жълт бански, до момента в който популяризира новата си линия коктейли Delola. 53-годишната суперзвезда разгласява няколко блестящи фотоси, на които наподобява превъзходно в прилепващ цялостен бански. 

Под обявата, Дженифър написа: „ Лятото най-сетне е тук ☀️ @Delola е формалната напитка на лятото … тъй че седнете комфортно, отворете бутилка, сложете лед и се насладете! "

Целуната от слънцето кожа на Лопес имаше ослепителен тип, който тя акцентира, като носеше златни обеци и многоцветна лента на главата.

Но лансирането на най-новото ѝ начинание беше оживено дискутирано от почитателите ѝ, поради това, че е основала марка алкохол, макар че самата тя се въздържа от алкохола – също така, налице е фактът, че брачният партньор ѝ Бен Афлек намерено приказва за борбата си да остане изтрезнял.

Всичко стартира на 4 април, когато Лопес почерпи своите 241 милиона почитатели в Instagram с изненадващо промоционално видео, което демонстрира по какъв начин се разхлажда с напитка, до момента в който се припича на средиземноморското слънце.

„ Ти самата даже не пиеш алкохол! Защо пробутваш това на другите – знаеш вредата, поради която не пиеш! “, разяснява един от нейните почитатели.

Мнозина продължиха да подлагат на критика последното ѝ начинание като нахално присвояване на пари, защото Лопес беше доста откровена за негативните резултати върху здравето от потреблението на алкохол.

Много от нейните почитатели разгласиха дълги изявления за възприеманата неавтентичност и лицемерна природа на новото начинание на Дженифър.

Звездата преди време сподели на InStyle, че има вяра, че алкохолът „ унищожава кожата “, съобщи vesti.bg.

Говорейки пред UsWeekly през 2016 година, Дженифър цитира своя метод на живот без алкохол като една от главните секрети да наподобява толкоз млада: „ Не пия, не пуша и не пия кофеин. Това в действителност унищожава кожата ти, когато остарееш. “

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР