Дженифър Лопес многократно е сочена за една от най-привлекателните жени

...
Дженифър Лопес многократно е сочена за една от най-привлекателните жени
Коментари Харесай

Джей Ло– коледен сексапил в червено - slava.bg


Дженифър Лопес неведнъж е посочена за една от най-привлекателните дами на планетата, а актрисата и певица не стопира да потвърждава правотата на това изказване. Независимо какво прави - дали стъпва по аления килим или просто се разхожда из улиците на космополитните градове, тя се трансформира в център на вниманието. Светлините на прожекторите като че ли сами я търсят, с цел да насочат всички погледни към нея.

Сега, точно на Коледа, 50-годишната латино дива за подред път сподели, че даже единствено една нейна фотография може да провокира съществени безредици... И по-точно, да накара над 3 милиона души да приковат очи в нея. На 25-ти декември тя разгласява в формалната си Инстаграм страница кадър, сниман от нейния избраник Алекс Родригес. На него Джей Ло театралничи до автомобила с марка "Порше " - подарък за тазгодишния ѝ празник от нейния обичан. Но малко са почитателите ѝ, които обърнаха внимание на колата, тъй като на изображението тя наподобява необикновено.

Звездата е облечена в прилепващ по тялото ѝ състезателен екип в две елементи, който е в тематичния за празниците червен цвят, подхождащ идеално на транспортното средство, до което стои. Фотографията е направена в Маями, след визитата ѝ на фитнес залата, в която поддържа съвършената си фигура. Тя е вдигнала косата си на висок кок, а с цел да добави визията си, носи слънчеви очила с кръгла форма.

"Скъпи, на открито е горещо ", гласи посланието, което е отпратка към известната коледна ария "Baby It "s Cold Outside ", единствено че поради високите градуси във Флорида, Лопес е сменила една от думите в текста.

Половинката ѝ също качи в обществената мрежа сходна нейна фотография, съпроводена от задявка.

"Любимият ми подарък е този в алено ", написа той.

По-късно двамата разрешиха на феновете си да надзърнат в дома им и да усетят приповдигнатата атмосфера, поздравявайки ги за празника с изложба от изображения.

На едното двойката, облечена в идентични карирани пижами в алено и черно, се целува пред украсената елха. На второ Лопес не може да удържи насладата си от получения подарък, а на третото синът ѝ Макс (носещ същото облекло като майка си) получава голяма златна ръкавица, наподобяваща тази на Железния човек.

Снимки: Официален профил в Instagram
Normal 0 21 false false false BG X-NONE X-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name: " Table Normal " ; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent: " " ; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:8.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:107%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family: " Calibri ",sans-serif; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-fareast-language:EN-US;}
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР