Дженифър Лопес и нейният приятел, спортистът Алекс Родригез са горди

...
Дженифър Лопес и нейният приятел, спортистът Алекс Родригез са горди
Коментари Харесай

Вижте новия апартамент на Дженифър Лопес и Алекс Родригез, който струва 15 милиона долара

Дженифър Лопес и нейният другар, спортистът Алекс Родригез са горди притежатели на нов общ апартамент - той се намира в Ню Йорк, несъмнено.

Кварталът също няма да ви изненада - Манхатън.

 х eonline.com

Цената също е много атрактивна - 15 милиона $.

Апартаментът има 4 спални. Комплексът, където е разположен, пък има личен ресторант, външен плувен басейн и фитнес зала.

 х eonline.com

Джей Ло и бейзболистът имат и обособени парцели в Маями и Лос Анджелис.

 х eonline.com

След като влагат в общ дом, почитателите на музикалната звезда и спортиста се питат дали връзката им ще се развие в освен това:

"Вярвам в брака, желае ми се да остарея с човек, който обичам и с който имаме дълга и отдадена връзка. Но сега не насилваме нищо да се случва прекомерно прибързано. Добре ни е, разбираме се. Всеки от нас осъзнава живота и кариерата на другия, което е доста скъпо за мен ", споделя Дженифър за Harper's Bazaar.

 х eonline.com

Още:
Влюбена, сияеща и сексапилна - Дженифър Лопес в прегръдките на своя обичан Дженифър Лопес събра всички погледи с предизвикателна рокля Мъжете на Джей Ло "Виктория Сикрет ": Дженифър Лопес е най-красивата на всички времена Кое е оръжието против бръчки на Дженифър Лопес ? Какви ги правят Дженифър Лопес и сестра й по улиците на Ню Йорк?
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР