Дженифър Лопес и Бен Афлек са снимани да носят брачните

...
Дженифър Лопес и Бен Афлек са снимани да носят брачните
Коментари Харесай

Бен Афлек и Дженифър Лопес „имат проблеми, докато той се изнася“ – но все още носят пръстени

Дженифър Лопес и Бен Афлек са снимани да носят брачните си халки – защото се твърди, че живеят в обособени домове, до момента в който техните бракът е на камък.

Звездата от Батман Бен беше видян да носи бижутата по време на учебното тичане, до момента в който провеси ръката си през прозореца на колата в Лос Анджелис. Междувременно Джей Ло беше забелязана да носи сватбения си пръстен, до момента в който излизаше от кола на път за танцово студио в Лос Анджелис. Беше облечена в тъмносин изкъсен пуловер с подобаващ чифт тъмносин състезателен панталон.

Актьорът от Добрия Уил Хънтинг беше сниман преди този момент пред дом в Брентуд, Калифорния, където съгласно известията живее без брачната половинка си, с която е от две години.

Двамата не са били виждани на обществено място дружно, откогато се хванаха за ръце в Ню Йорк на 30 март. Вътрешен човек сподели пред Us Weekly: „ Джен и Бен имат проблеми в брака си. Те започнаха да имат проблеми от няколко пъти преди месеци, когато Джен стартира да усилва работните си задължения и да...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР