Дженифър Лопес и Бен Афлек изровиха тоалети от гардеробите си

...
Дженифър Лопес и Бен Афлек изровиха тоалети от гардеробите си
Коментари Харесай

Вижте роклите на Дженифър Лопес за сватбата с Бен Афлек

Дженифър Лопес и Бен Афлек изровиха тоалети от дрешниците си за своята загадка сантиментална женитба в Лас Вегас в неделя на разсъмване, написа " People ". Лопес имала две рокли на разположение - първата, остаряла, само че носеща й сантимент.

" Имам тази рокля от толкоз доста години и просто я пестях, не я носех, само че в този момент я облякох на сватбения си ден ", разкри Лопес, до момента в който показва дрехата с класическа лодка яка в прочувствен клип, споделен в неделя в нейния бюлетин JLo, обявяващ огромната вест за двойката. Фризьорът й Крис Апълтън също разгласява видеото в своя Инстаграм като написа: " Вълнения в последния миг преди сватбата ".



Лопес се преоблече в фешън булчинска рокля на дизайнера Зуахир Мурад за церемонията в емблематичния Литъл Уайт Чапъл във Вегас. По време на обетите за честност, тя носеше неговия тоалет от бяла дантела с отворени плещи, дълги ръкави, деколте, корсет и шлейф с рибена опашка. Тя избра подобаващ воал с дантелена гарнитура, с цел да приключи визията си.



Що се отнася до блясъка, Лопес заложи на присъщия грим на меко опушени очи и прасковени устни, които съчета с обемни, изпъкнали къдрици.

Афлек облече бяло сако от смокинг, също просто извадено от дрешника му.

" И по този начин с най-хубавите очевидци, които можете да си визиите, рокля от остарял филм и сако от дрешника на Бен, прочетохме личните си клетви в дребния параклис и си подарихме пръстените, които ще носим до края на живота си, написа Лопес в своя бюлетин On the JLo, добавяйки: " Това беше най-хубавата допустима женитба, която можехме да си представим. Такава, за която мечтаехме от дълго време ".



Лопес също благодари на хората от параклиса " за това, че ми разрешиха да употребявам стаята за отмора, с цел да се преоблека, до момента в който Бен се преоблече в мъжката тоалетна ".

Брачното удостоверение е издадено от окръг Кларк, който включва Лас Вегас. 52-годишната певица е решила да вземе семейството на мъжа си, демонстрират още документите.

" Любовта е красива. Любовта е нежна. Оказва се, че е и търпелива. Търпелива цели двадесет години ", написа певицата и актриса и се подписа с името Дженифър Лин Афлек.



Тя описа, че с Афлек са пристигнали със аероплан в Лас Вегас в събота, изчакали на опашка с още четири двойки за документи и сключили брак малко след среднощ в параклиса Литъл Уайт Чапъл, в който младоженците минават с автомобил през " тунел на любовта ". Сватбеният марш звучал от дребна блутут тонколонка, посочи Лопес и сподели още, че това била най-хубавата нощ в живота им.

" Ако чакате задоволително дълго, може да преживеете най-хубавия миг в живота си, преминавайки с кола през тунел на любовта в Лас Вегас дружно с децата си и с индивида, с който ще останете вечно ", сподели Лопес.

Дженифър Лопес и Бен Афлек се срещнаха през 2002 година на снимачната площадка на кино лентата " Трудна свалка ". Връзката сред двете звезди бе следена от близко от папараците. Техният брак, очакван за 2003 година, бе отсрочен, а по-късно двамата оповестиха през 2004 година, че се разделят. Те се събраха още веднъж предходната година.

Лопес има зад тила си към този момент три брака, включително с артиста Марк Антъни, от който има близнаци. Афлек бе женен за актрисата Дженифър Гарнър, от която има три деца.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР