Дженифър Лопес и Алекс Родригес са влюбени, сгодени и с

...
Дженифър Лопес и Алекс Родригес са влюбени, сгодени и с
Коментари Харесай

Битката на Джей Ло и Алекс Родригес

Дженифър Лопес и Алекс Родригес са влюбени, сгодени и с неспокойствие чакаме сватбата им. Докато изтичат клюки, че събитието ще бъде още това лято, двамата са заети да разрешат един въпрос, който помрачава щастието им.

И певицата, и бейзболистът имат предходни бракове, както и по две деца. Докато Лопес няма никакви проблеми с някогашния си Мaрк Антъни, не същото може да се каже за някогашната брачна половинка на Родригес. Двамата от много време водят правосъдна борба, в основатa на която е издръжката, която той би трябвало да заплаща.
 Алекс и Синтия

Алекс и Синтия

Алекс и Синтия Скъртис са женени от 2002 до 2008 година, а дъщерите им към този момент са на 10 и 13 години. След развода двамата не поддържат особени връзки, като изключим срещите поради децата.

А Родригес е повече от великодушен и се съгласява да изплаща огромна прехрана. Но откогато е с Лопес, то премисля това свое решение. Затова и се обръща към съда, с цел да помоли за понижаване на месечната сума, която превежда на някогашната си жена - 115 хиляди $ .

Това несъмнено е сериозна сума и очевидно Дженифър го е светнала, че в случай че желае да сътвори ново семейство, би трябвало да намерения и за него. Не че тя има потребност от неговите пари, само че е въпрос на цели.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Alex Rodriguez (@arod) на Май 20, 2019 в 11:00 PDT

Родригес желае месечната прехрана за дъщерите му да бъде редуцирана до 20 хиляди, а някогашната му брачна половинка упорства на най-малко 50. Като главен мотив за настояването си той акцентира, че Скъртис има забележително финансово състояние, а неговите доходи не са толкоз огромни , че да може безпроблемно да изплаща крупната сума, написа Next Impulse Sports.
 Дженифър Лопес, щерка й Ем и общите им гении
Колко надарена е дъщерята на Джей Ло

Как ни изненада певицата

Бейзболистът има цялостната поддръжка на своята избраница в тази правосъдна битка и Лопес сигурно ще направи всичко по силите си, с цел да излезе той като победител.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР