Дженифър Лопес е участвала в много рекламни кампании през кариерата

...
Дженифър Лопес е участвала в много рекламни кампании през кариерата
Коментари Харесай

Джей Ло в щастлива семейна реклама с децата и майка си - slava.bg

Дженифър Лопес е взела участие в доста рекламни акции през кариерата си, само че последната за марката "Coach " е може би най-близо до сърцето й. Американската компания пусна нов клип, в който вземат участие 50-годишната изпълнителка, а към нея се причисляват 12-годишните й близнаци Еме и Макс, както и майка й Гуаделупе Родригес.

Кампанията носи заглавието "Coach Family " и по какъв начин семейство Лопес театралничи на няколко разнообразни места. Във можем да види четиримата по какъв начин са застанали на към масата, гледайки към планината или пък по какъв начин седят в задния си двор и се любуват на фамилен пикник. Снимките са занимателни, безгрижни и демонстрират, че околните са най-важни на този свят.

"Как наподобява едно съвременно семейство? Няма еднопосочен отговор на този въпрос ", споделя Лопес във видеото. Тя разгласява част от рекламата в профила си в Instagram и прибавя, че в фамилията е мястото, където всеки може да бъде себе си. "Не е нужно да сме перфкетни, а да одобряваме другия ". Изпълнителката благодари на Макс, Еме и Гуаделупе, че са взели присъединяване в рекламата.

През тази година " " базира всичките си акции на фамилията и опцията да бъдем дружно колкото се може повече. Заради пандемията и обществената изолираност, доста близки останаха надалеч един от различен и това е повода компанията да се насочва към тези реклами.

Това не е първият път, в който децата на Джей Ло се снабдяват с. В началото на годината Еме се появи дружно с майка си на сцената на Super Bowl, където извърши частите "Waka Waka " и "Let`s Get Loud ". Освен това, момичето издаде и първата си книга - "Lord Help Me ", която е въодушевена от любовта й към ленивците.

"В учебно заведение научих за ленивците и по какъв начин те са на изгубване. Затова започнах да се апелирам за тях всяка вечер ", споделя Еме в публично известие. Тя прибавя, че е написала книгата си, с цел да събере пари и да избави ленивците. В същото време ще научи и други деца по какъв начин може да се молят и да помолят Бог за помощ.

Съвсем скоро фамилията на Лопес би трябвало да се разшири с още трима членове. Изпълнителката е сгодена за Алекс Родригес, с който плануваха да се оженят тази година, само че пандемията скапе плановаете им. Спортистът има две дъщери - Наташа и Ела, които се схващат отлично с Еме и Макс.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР