Дженифър Лопес е на крилете на любовта вече повече от

...
Дженифър Лопес е на крилете на любовта вече повече от
Коментари Харесай

Джей Ло: Спрях да виня другите за провала на връзките си

Дженифър Лопес е на крилете на любовта към този момент повече от година, откогато е дружно с Алекс Родригес. Но персоналният ѝ живот не всеки път е бил толкоз розов. „ Знаех, че нещо се случва, което не разбирах “, разкри 49-годишната дива в новия брой на сп. People.

През годините Лопес е имала доста връзки и три провалени брака зад тила си, измежду които и този с Марк Антъни, от който са и близнаците ѝ Макс и Еме. По време на развода си с него през 2014, Лопес е била в интервал на самоанализ и филтриране на душата и тогава е схванала какво в действителност ѝ пречи да откри своята същинска половинка.

„ Спрях да обвинявам другите – той направи това или това и си споделих: Ти си отговорна “, разяснява любовния си живот дивата. „ Израснах, делейки легло със сестрите ми. От време на време се появяваше едно гадже, след това друго, след това брачен партньор и осъзнах, че в никакъв случай не съм била сама. Докато не се научех да бъда щастлива сама и да обичам себе си, тези връзки нямаше да устоят без значение какво се случва. Това беше повратна точка за мен “, издаде още дивата, която даже е работила с терапевт, с цел да стигне до тези открития.

Дженифър е безапелационна, че децата ѝ са ѝ посочили какво е същинска обич. А срещата ѝ с Алекс Родригес през 2017 води до други открития.

„ Когато срещнах Алекс, си споделих, че към този момент мога да бъда още веднъж във връзка. С него всичко е здравословно и друго. Даваме си нещо един на различен, което е значимо, положително и здравословно “, разяснява певицата.

Източник: tialoto.bg
Снимка: People
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР