Дженифър Лопес е на една от кориците на декемврийския брой

...
Дженифър Лопес е на една от кориците на декемврийския брой
Коментари Харесай

Джей Ло разголи душа и тяло

Дженифър Лопес е на една от кориците на декемврийския брой на списанието GQ Man of the Year. Заради всичките ѝ триумфи през годините, няма спор, че Джей Ло може умерено да се назова Икона на нашето време.

Точно по тази причина и списание GQ ѝ отдава тази чест в последното си издание за годината. Изпълнителката освен краси корицата на броя, само че и споделя и за най-важните решения в кариерата си, сред които попада и присъединяване ѝ в " Да свалиш Уолстрийт ", където тя играе стриптийзорка.

" Правя неща, тъй като ми харесват. Не получих доста пари за кино лентата. Направих го гратис и даже го продуцирах. Инвестирах в себе си ", признава пред GQ актрисата, като добавя, че героинята ѝ в действителност е съумяла да я въодушеви, тъй като също като нея, е постигнала всичко сама и с доста труд.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от GQ (@gq) на Ное 18, 2019 в 5:00 PST

Най-голямата горделивост обаче на Лопес е това, че филмът е напълно изработен от дами. " Тук са дами продуценти, дами режисьори, дами сценаристи и основните функции са изиграни напълно от дами ".

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от GQ (@gq) на Ное 18, 2019 в 6:00 PST



Джей Ло не пропусна да разяснява и бъдещата си изява на Супербоул през 2020 година в Маями, където ще си партнира дружно с Шакира, като сподели, че за нея е необикновено, че две латиноамериканки ще заемат централно място в програмата на събитието.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от GQ (@gq) на Ное 18, 2019 в 5:38 PST

" Това, което можем да създадем с тези 12-14 минути, е да накараме хората да схванат, че ние имаме място в тази страна. Мисля, че може да се получи едно необикновено развлечение ", приключва Лопес.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от GQ (@gq) на Ное 18, 2019 в 8:00 PST
 Шарън Стоун, GQ премиите и по какъв начин актрисата пресъздаде сцена от
Разтвори ли още веднъж крайници Шарън Стоун

" Първичен инстинкт " 27 години по-късно
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР