Дженифър Лопес е една от жените, които изумяват с всяка

...
Дженифър Лопес е една от жените, които изумяват с всяка
Коментари Харесай

Дженифър Лопес: Никога не съм си слагала ботокс

Дженифър Лопес е една от дамите, които изумяват с всяка своя поява. Последната ѝ обществена изява беше на Американските музикални награди, където показа новото си парче с Малума и както постоянно беше в топ форма. Скоро тя потвърди още един път това, публикувайки своя гола фотография, която е обложка към още една нова ария, част от бъдещия албум на звездата.

Каква е тайната ѝ за този необикновен външен тип? Всеки би се досетил, че с доста тренировки, сън и здравословна храна, певицата съумява да се резервира млада и стегната. Други биха добавили и козметични процедури. Оказва се, че Джей Ло не е от звездите в Холивуд, които прибягват до разкрасителни и продмладяващи процедури, каквато е слагането на ботокс.

В свое скорошно изявление тя съобщи, че няма срещу тези процедури, само че най-малко на този стадий тя не си е правила.

" Никога не съм си слагала ботокс, само че нямам срещу тези, които го вършат, само че не е моето нещо ", споделя певицата и споделя, че избира по-натуралните способи за разкрасяване и поддържане.

Казва обаче, че е прибегнала до хиалуроновата киселина, само че не отхвърля опцията да си постави ботокс в миналото. Тя споделя, че дерматоложка ѝ била предложила да стартира да си поставя ботокс, когато била едвам на 23 години, само че Лопес изрично отказала.

Това, което Джей Ло поучава всеки, е да употребява слънцезащитен крем постоянно, когато се излагаме на светлина. Споделя, че това е една от огромните ѝ секрети, с цел да има хубава и сияйна кожа, споделя още пред PageSix.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР