Дженифър Грей, която ще запомним най-вече с емблематичната й роля

...
Дженифър Грей, която ще запомним най-вече с емблематичната й роля
Коментари Харесай

Най-голямата грешка на Дженифър Грей

Дженифър Грей, която ще запомним най-много с емблематичната й роля във кино лентата от 1987 година " Мръсни танци ", направи доста персонално самопризнание в изявление за People.
 Кортни Кокс, Никол Кидман, Гуинет Полтроу - 9 известни персони, които съжаляват за пластичните си интервенции
Звездите, които съжаляват за пластичните си интервенции

Проба-грешка

62-годишната актриса се обръща обратно във времето към решението, което трансформира кариерата и живота ѝ. Решение, за което постоянно откровено е съжалявала.

Всъщност, в детайли за това актрисата споделя в издадените си неотдавна записки Out of the Corner. В тях Дженифър споделя за двете интервенции, които е направила на носа си и които безусловно я трансформират в различен човек. И че това напълно не е бил резултатът, към който се е стремяла.

Точната дума, която актрисата употребява за себе си, след интервенциите, е " неузнаваема " - освен това дотолкоз, че даже близки към нея хора съумяват мъчно да я разпознаят.

Така да вземем за пример тя си спомня за срещата си с артиста Майкъл Дъглас. По време на премиера, малко след втората си ринопластика, тя е отишла да поздрави артиста, а той ѝ е отвърнал, че не знае коя е.

" Това беше първата ми обществена поява. И единствено за ден аз се трансфорах безусловно в неразпознаваема и даже невидима ", споделя Дженифър. " Просто в очите на света това не бях аз. "

Дженифър споделя и за натиска, който личната ѝ майка ѝ оказва в това отношение. Последната също е актриса, само че е и първият човек, който ѝ внушава, че би трябвало да направи интервенция на носа си, с цел да реализира триумф в актьорската промишленост. " Тя ме обичаше, само че постоянно е била и прекомерно прагматична. И ми споделяше, че би трябвало да се трансформира... А аз бях дете и не разбирах. "

" Просто внезапно изгубих самоличността и кариерата си ", тъжно приключва признанията си Дженифър. " Впоследствие пропилях доста сила, пробвайки се да схвана какво съм направила толкоз неправилно. Но в този момент знам - просто аз сама си навредих. "
 Клои Кардашиян, тренитровките, имплантите и какво призна риалити звездата
Има ли подобренията по тялото Клои Кардашиян

Искрена ли е риалити звездата

Освен за пластичната хирургия, в записките си Дженифър написа и за запаметяващи се моменти от кариерата и персоналния си живот, в това число за работата си с Патрик Суейзи и връзките си с актьорите Матю Бродерик и Джони Деп.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР