Дженифър Гарнър изрази острата си позиция срещу статия от корицата

...
Дженифър Гарнър изрази острата си позиция срещу статия от корицата
Коментари Харесай

Дженифър Гарнър с остра реакция срещу сп. "Пийпъл"

Дженифър Гарнър изрази острата си позиция против публикация от корицата на тазседмичния брой на сп. " Пийпъл ", която сподели нейна фотография под заглавието " Живот след любовно отчаяние ". © БНР (www.bnr.bg) Прочетете текста тук - http://bnr.bg/post/100838294/moata-sila-novata-pesen-na-btr

В текста на изданието е изложена подробна информация за раздялата на актрисата с нейния брачен партньор Бен Афлек.


45-годишната Дженифър Гарнър обаче написа във " Facebook ", че не е театралничила за фотографията от корицата и не е " взела участие или одобрила " оповестеното.

По думите ѝ " всичко това не е най-голямата покруса, само че публикацията ще афектира върху нея и фамилията " ѝ и желае да " обясни обстоятелствата ".

" Странно ми е мои доста близки хора да ми се обаждат, с цел да ме питат за какво не съм им споделила, че съм бременна с близнаци ", сподели иронично тя.

Говорител на сп. " Пийпъл " пък излезе с изказване, че историята за Гарнър " е безпристрастна и вярна ", като добави, че не включва клюки и не твърди, че звездата е бременна.

Бен Афлек и Дженифър Гарнър оповестиха решението си да се разделят през 2015 година Преди сватбата те не бяха сключвали предбрачен контракт. Това значи, че имуществото им, добито по време на брака, може да бъде разграничено поравно. Според американските медии двойката е стигнала до бракоразвод поради пристрастяването на Афлек към хазарта, нещо което артистът отхвърля. Други клюки гласяха, че режисьорът е изневерил на Гарнър с бавачката. В началото на март стана ясно, че двамата са решили да дадат втори късмет на брака си, само че опитът им е бе несполучлив.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР