Дженифър Гарнър и Джон Милър са решили да се разделят.

...
Дженифър Гарнър и Джон Милър са решили да се разделят.
Коментари Харесай

Дженифър Гарнър и Брадли Купър са заедно? - slava.bg

Дженифър Гарнър и Джон Милър са решили да се разделят.

След съвсем две години дружно, носителката на "Златен глобус " и предприемачът са поели в разнообразни направления. Гарнър, която има три деца от някогашния си брачен партньор Бен Афлек, стартира връзка с Милър през октомври 2018 година. Тогава непосредствен източник показа, че двамата не са в съществени взаимоотношения и към момента се опознават.

Двойката ревниво пазеше персоналния си живот и единствено на няколко пъти беше видяна дружно на разходки. Въпреки множеството клюки, че са се разделили през 2019-а, при започване на тази година се удостовери, че двамата към момента са дружно. "Джен към момента се вижда с Джон и е удовлетворена от развиването на връзката ", споделя източник през февруари.

Близък до двойката прибавя, че Милър е благ човек, който се грижи за децата на актрисата и се пробва да поддържа фамилния живот. "Той доста почита ролята й на майка и постоянно слага децата й преди всичко. И двамата си въздействат позитивно един на различен ". Джон има две деца от някогашната си брачна половинка Каролин Кембъл.

Въпреки че двамата са били щастливи дружно през февруари, източници признават, че Гарнър се концентрира повече върху децата и ги трансформира в собствен приоритет номер 1. Именно по тази причина тя няма време за сериозна връзка. Явно нещата не са потръгнали в вярната посока и любовта сред Дженифър и Джон се е изчерпала.

Само няколко часа откакто новината за раздялата беше оповестена, актрисата беше видяна в компанията на своя сътрудник и добър другар Брадли Купър. Двамата се любуваха на слънцето в Малибу, а с тях беше и Леа Шейк Купър - дъщерята на Брадли.

Актьорите са положителни другари още от снимачната площадка на общия им филм "Alias ". Още тогава се заприказва, че сред тях може да има нещо по-сериозно, само че тези клюки по този начин и не бяха доказани. В момента Брадли и Дженифър са без половинки и са изцяло свободни да се впуснат в нови сантиментални завършения.

Дали срещата на плажа е била другарска, или не, следва да разберем.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР