Дженифър Брейди (САЩ) достигна до първия си финал в Шлема

...
Дженифър Брейди (САЩ) достигна до първия си финал в Шлема
Коментари Харесай

Дженифър Брейди за пръв път на финал в Шлема

Дженифър Брейди (САЩ) доближи до първия си край в Шлема след трагичен триумф над Каролина Мухова (Чехия) с 6:4, 3:6, 6:4 в полуфиналите на Откритото състезание на Австралия.

Двубоят продължи близо два часа, в които 22-ата в схемата американка позволи цели 38 непредизвикани неточности, само че въпреки всичко стигна до триумфа. В решаващия трети сет тя осъществя ранен пробив и поведе с 3:1, като в маратонски гейм при 5:4 отрази три брейкбола и стигна до триумфа при петия си мачбол.

" My legs are shaking, my heart is racing. "

Congratulations |
— #AusOpen (@AustralianOpen) " Не мога да се държа на краката си. Цялата се друсам от напрежение и от отмалялост. Чувствах се малко необичайно, започнах добре, след което изгубих темп и започнах да върша много неточности. Изпуснах нещата. Добре е, че при започване на третия сет стабилизирах играта си. Много съм щастлива и разчувствана, че ще бъда на край ", сподели Брейди.

В разногласието за купата тя търси и реванш от Осака за провалянето на полуфиналите на Откритото състезание на Съединени американски щати през предишния сезон с 6:7(1), 6:3, 3:6.

Women's singles final locked in

This is going to be good |
— #AusOpen (@AustralianOpen) " За мен ще бъде доста мъчно. Тя е в страхотна форма. В последния ни дуел играх доста добре, само че изгубих. Надявам се да се насладя на всеки момент от този край ", разяснява Брейди.
" I don't know what to write! "

A is all we need, you are through to the final!
— #AusOpen (@AustralianOpen)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР