Дженифър Анистън все още се надява да изживее голяма любов,

...
Дженифър Анистън все още се надява да изживее голяма любов,
Коментари Харесай

Дженифър Анистън е “отворена” към любовта след развода си

Дженифър Анистън към момента се надява да изживее огромна обич, макар неуспехите на двата си брака.

Положителна и оптимистична, 50-годишната актриса изясни, че остава „ отворена “ към любовта, макар че не се е срещала с никого след развода си с Джъстин Теру. За нея любовта е нещо „ фантастично “.

„ Това е толкоз красиво нещо. Искам да кажа, че ние в действителност опознаваме себе си, като сме задоволително уязвими, с цел да се влюбим “, призна Джен в изявление за списание „ Пийпъл “.

Всъщност предишните връзки на звездата от “Приятели ” единствено ускориха вярата й в любовта: „ Дори когато е ужасно, даже когато боли … Винаги си заслужава. Нали? “ добави тя. „ Чувствителна съм и към хора, които в действителност имат мощно сърце и просто не дават достъп до него. Какви пропуснати благоприятни условия … харесвах доста хората. И ми харесва обстоятелството, че даже пукнатините в тези връзки към момента са красиви. Не бих била тук през днешния ден, в случай че не беше по този начин за всички тях “, продължи актрисата.

Хубавата русокоска беше омъжена за Брад Пит от 2000 до 2005 година Актьорът завърши връзката им, откакто се влюби в Анджелина Джоли на снимачната площадка на “Господин и госпожа Смит ”. След запознанството си с артиста Винс Вон и артиста Джон Майер, Дженифър Анистън се омъжи за Джъстин Теру през 2015 година Двойката разгласи раздялата си през февруари 2018 година, като към момента поддържа другарски връзки.

Въпреки че звездата към този момент е несемейна, тя може да разчита на околните си другари, които са й разрешили да е стъпила крепко на земята през всичките тези години. „ Приятелствата ми ме резервираха достоверна и същинска … и назад. Хубава е обмяната “, продължава тя. С тази красива визия Дженифър Анистън бе определена за „ Личност на годината “ от „ “Пийпъл “, дружно с Мишел Обама, Тейлър Суифт и Дженифър Лопес. “Събуждам се всяка заран, изпълнена с признателност ”, споделя още тя пред списанието.

След триумфа на кино лентата на Netflix „ Murder Mystery “, излязъл през това лято, където тя играе с Адам Сандлър, актрисата направи триумфално завръщане в света на телевизионните сериали тази есен, снимайки се с Рийз Уидърспуун в “The Morning Show ” на Apple TV. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР