Дженифър Анистън все още носи годежния пръстен, с който Брад

...
Дженифър Анистън все още носи годежния пръстен, с който Брад
Коментари Харесай

Дженифър Анистън с пръстен за половин милион от Брад Пит

Дженифър Анистън към момента носи годежния пръстен, с който Брад Пит изиска ръката ѝ преди 20 години. Първата някогашна брачна половинка на артиста беше с бижуто и по алените килими при започване на последния киносезон, който без време беше пресечен от пандемията.

Преди това да се случи обаче, Джен беше снимана няколко пъти с диаманта върху безименния пръст. През януари, когато Пит обра всички статуетки за своя воин в „ Имало едно време в Холивуд “ на Куентин Тарантино, някои публицисти запитаха дали това е същият пръстен от началото на бурната обич сред него и Анистън, написа " Стандарт ".

Тогава стана ясно, че аксесоарът няма по какъв начин да се сбърка или дублира, тъй като скицата за него е дело на самия Пит и го е поръчал на известната бижутерка Силвия Дамиани, като тя е подписала контракт, че моделът и направата са извънредни и няма да бъдат употребявани повторно. Цялото наслаждение е коствало на Пит половин милион $. Силвия Дамиани през 2000 година обаче фриволно нарушава контракта и безразсъдно пуска серия от не толкоз скъпи пръстени по рисунката на Брад, а той пък незабавно завежда дело и го печели.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР