Дженифър Анистън споделя, че е правила многократни опити да забременее. В

...
Дженифър Анистън споделя, че е правила многократни опити да забременее. В
Коментари Харесай

Дженифър Анистън говори за най-жестоката битка в живота си

Дженифър Анистън споделя, че е правила многократни опити да забременее. В искрено изявление за американското списание " Allure " актрисата описа за мъчителната борба с безплодието и появявалите се неведнъж клюки, че е бременна. 

" Опитвах се да забременея. Това беше същинско предизвикателство за мен. В същото време години наред имаше спекулации. Минавах през ин витро оплождане, пиех китайски чайове. Бих дала всичко някой да ми беше споделил: " Замрази яйцеклетките си. Направи си услуга “, споделя още звездата от " Приятели ".

Тя опроверга изказванията, че някогашният й брачен партньор Брад Пит я е оставил, тъй като не е могла да го подари с правоприемник. Двойката се разведе през 2005 г. след 5 години брак и мъчителни догатки, че актрисата е избрала кариерата пред фамилията.

Сега, към този момент на 53, Анистън е безапелационна, че " не съжалява “ за развоя на събитията в живота си.

" Ето ме през днешния ден. Корабът отплава. Всъщност в този момент усещам леко облекчение, тъй като към този момент пред мен не стои въпросът  " Мога ли? “ Вече не се постанова да мисля повече за това ", споделя тя.

" Бих споделила, че в 30-те и 40-те години от живота си преминах през в действителност сложни моменти. Но в случай че не беше по този начин, в никакъв случай нямаше да стана това, което трябваше да бъда. Ето за какво изпитвам признателност за всички тези неприятни неща. В противоположен случай щях да остана уплашен, нервозен и нерешителен човек ", споделя още Анистън.

И прибавя, че сега се усеща по-добре от когато и да било. 

Много пъти Анистън е коментирала въздействието, което клюките за персоналния й живот оказват върху нея.

" Уморих се да бъда част от този роман. Да, може някой ден да стана майка. Но не се стремя към майчинство, тъй като се усещам незавършена ", добавя тя.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР