Дженифър Анистън ще бъде благодарна до живот за ролята си

Дженифър Анистън ще бъде благодарна до живот за ролята си ...

Спомените, които натъжават Дженифър Анистън.


Дженифър Анистън ще бъде благодарна до живот за ролята си на Рейчъл Грий в сериала "Приятели", с която стана световно известна в средата на 90-те. От тогава минаха две десетилетия, но актрисата продължава да си спомня това време, сякаш е било вчера.

Освен за старта на кариерата си, Джен е благодарна на продукцията и заради невероятните спомени и приятелства, които й подари. За 25-ата годишнина на списание InStyle Анистън връща лентата назад с носталгия.

"Много ми липсва това време, с този екип-мечта.", споделя актрисата. Именно там и тогава тя придобива своята увереност, което със сигурност се дължи на силната връзка между колегите, които винаги си помагат в трудни ситуации.
Снимка 438502

На Анистън й липсва времето на "Приятели" и защото тогава работата е била истинско забавление - нещо, което не се случва винаги. Липсва й да бъде с хората, които я обичат и уважават безкрайно.
Дженифър Анистън, Кортни Кокс и Лиса Кудроу и за какво си помагат актрисите от "Приятели"
Дженифър Анистън в очакване на своя принц

А може би тайничко копнее за Брад Пит

След сериала Джен е участвала в десетки продукции, но нищо не може да се мери като усещане с това да бъде Рейчън Грий на малкия екран, обградена със своите приятели не само по сценарий, но и в живота.

Източник: lifestyle.bg