Дженифър Анистън се включи с реакция в социалните мрежи тази

...
Дженифър Анистън се включи с реакция в социалните мрежи тази
Коментари Харесай

Дженифър Анистън призова феновете си да носят маски, за да ограничат разпространението на COVID-19

Дженифър Анистън се включи с реакция в обществените мрежи тази седмица, с цел да насърчи почитателите си да носят маска за лице, с цел да се спре разпространяването на новия ковид.
Дженифър Анистън разчиства дрешника си, до момента в който е в изолираност и поучава да създадем нещо потребно За времето, в което към този момент сме се отегчили от гледането на телевизия, сериали и играенето на игри
" Разбирам, че маските са неприятни и неуместни ", написа звездата от сериала " Приятели " в Инстаграм профила си, където показа своя фотография с черна маска на лицето.
Дженифър Анистън: Не мога да избягам от Рейчъл от „ Приятели “ 15 години след края на сериала, хората не престават да я възприемат като Рейчъл Грийн
" Но не смятате ли, че е по-лошо, че се затварят предприятия… губят се работни места… здравните служащи изпитват безусловно безсилие. И толкоз доста животи биват отнети от този вирус, тъй като ние не вършим задоволително ", пита актрисата.
Дженифър Анистън се включи в битката с COVID-19 със своя емблематична гола снимка Снимката е направена от звездния фотограф Марк Селиджър през 1995 година
Според Анистън " доста хора отхвърлят да подхващат нужните стъпки, с цел да изравнят кривата на заразяване и да се пазят взаимно ", като отхвърлят да носят маска на обществени места.



" Тази елементарна и ефикасна рекомендация се политизира за сметка на живота на хората. И това в действителност не би трябвало да бъде дебатирано ", отсича Анистън.

" Ако ви е грижа за човешкия живот, апелирам... просто носете проклетата маска и насърчете хората към вас да вършат същото ", заключава актрисата.
Дженифър Анистън подари 1 млн. $ за битка с расизма Актрисата подари великодушната сума на благотворителната организация, откакто беше „ надълбоко наранена “ от ужасяващото ликвидиране на Джордж Флойд
Редица известни персони показаха възторженостите си към Анистън в мненията към нейния пост - в това число Рийз Уидърспун, Джулия Робъртс, Дрю Баримор, Джъстин Теру, Рита Уилсън и Кевин Бейкън.



Уидърспун, Трейси Елис Рос и други известни персони също споделиха лични фотоси с маски за лице в Инстаграм, употребявайки хаштага #wearadamnmask по време на пандемията.

Вижте повече за Дженифър Анистън в Ladyzone.bg.
Дженифър Анистън приканва почитателите си да " носят проклета маска " "Това в действителност не би трябвало да се дебатира ", отсече звездата от сериала "Приятели "
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР