Дженифър Анистън се присъедини към многото известни личности, които изразиха

...
Дженифър Анистън се присъедини към многото известни личности, които изразиха
Коментари Харесай

Изненадата на Дженифър Анистън

Дженифър Анистън се причисли към многото известни персони, които показаха благодарността си към здравните служащи в сегашната сложна обстановка. Направи го, като зарадва болна от COVID-19 здравна сестра със специфичен подарък.
 Арнолд Шварценегер, Роджър Федерер, Анджелина Джоли и даренията, които направиха
Милионите, които раздават Арнолд Шварценегер, Роджър Федерер и Анджелина Джоли

Техният принос за битката с COVID-19

Актрисата гостува онлайн в предаването на Джими Кимъл. Тя изненада здравната сестра от болничното заведение St. George в щата Юта - Кимбъл Файърбанкс, която след позитивните резултати на тестванията за ковид от предишния понеделник е под карантина в дома си.

Дженифър Анистън изрази голямата си признателност към сестрата и всички като нея, които от първа линия се борят с COVID-19. Не съумя да скрие и вълнението си от срещата с нея.

View this post on Instagram
A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston) on Mar 3, 2020 at 3:50pm PST

" Дори не знам по какъв начин да изразя признателността си за всичко, което вършите, излагайки личното си здраве на риск. Вие сте феноменални! "

Джен обаче направи доста повече от това да изкаже няколко хвалебствени думи. Тя зарадва Кимбъл Файърбанкс, като ѝ сподели, че тя и нейните сътрудници в здравното заведение ще получат ваучери на стойност 10 хиляди $, които да употребяват за доставки на храна до домовете си.
 Опра Уинфри, коронавирусът, America's Food Fund и голямото подаяние, което направи водещата
Звездата, която подари 10 млн. $ за засегнатите от ковид

Много обилно от нейна страна

По време на диалога с Джими Кимъл, Дженифър показа и по какъв начин запълва времето си у дома. Тя не скри, че не стопира да подрежда дрешниците си и да прави домакинска работа. А миенето на чинии се е трансформирало в обичаното ѝ занятие, защото до момента в който съдовете, прави същото и с ръцете си.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР