Дженифър Анистън се присъедини към многото известни личности, които изразиха

...
Дженифър Анистън се присъедини към многото известни личности, които изразиха
Коментари Харесай

Дженифър Анистън и изненадата, която направи на медицинската сестра Кимбъл Файърбанкс

Дженифър Анистън се причисли към многото известни персони, които показаха благодарността си към здравните служащи в сегашната сложна обстановка. Направи го, като зарадва болна от COVID-19 здравна сестра със специфичен подарък.

Актрисата гостува онлайн в предаването на Джими Кимъл. Тя изненада здравната сестра от болничното заведение St. George в щата Юта - Кимбъл Файърбанкс, която след позитивните резултати на тестванията за ковид от предишния понеделник е под карантина в дома си.

Дженифър Анистън изрази голямата си признателност към сестрата и всички като нея, които от първа линия се борят с COVID-19. Не съумя да скрие и вълнението си от срещата с нея.

" Дори не знам по какъв начин да изразя признателността си за всичко, което вършите, излагайки личното си здраве на риск. Вие сте феноменални! "

Джен обаче направи доста повече от това да изкаже няколко хвалебствени думи. Тя зарадва Кимбъл Файърбанкс, като ѝ сподели, че тя и нейните сътрудници в здравното заведение ще получат ваучери на стойност 10 хиляди $, които да употребяват за доставки на храна до домовете си.

По време на диалога с Джими Кимъл, Дженифър показа и по какъв начин запълва времето си у дома. Тя не скри, че не стопира да подрежда дрешниците си и да прави домакинска работа. А миенето на чинии се е трансформирало в обичаното ѝ занятие, защото до момента в който съдовете, прави същото и с ръцете си.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР