Дженифър Анистън размишлява върху Приятели“ и твърди, че сериалът не

...
Дженифър Анистън размишлява върху Приятели“ и твърди, че сериалът не
Коментари Харесай

Дженифър Анистън: Цяло поколение сега се чувства обидено от „Приятели“

Дженифър Анистън размишлява върху „ Приятели “ и твърди, че сериалът не е в крайник с времето сега.

Актрисата рекламирашеновия си филм на Netflix " Murder Mystery 2 ", с присъединяване на Адам Сандлър, когато тематиката се появи.

„ Комедията се разви, киното се разви. Сега е малко мъчно, тъй като би трябвало да сме доста деликатни.Красотата на комедията е в това, че се нодсмиваме над себе си, подиграваме се на живота “, сподели Анистън пред AFP в Париж.

Тя също по този начин засегна какъв брой доста се е трансформирала културата след дебюта на „ Приятели “ през 1994 година

„ Има цяло потомство хора, деца, които в този момент се връщат към епизодите на „ Приятели “ и ги намират за обидни. Имаше неща, които в никакъв случай не са били умишлени, а други... добре, трябваше да го обмислим, само че не мисля, че имаше такава сензитивност като в този момент “, сподели Анистън.

Липсата на многообразие в шоуто от дълго време е гореща тематика.Съ-създателят на сериала Марта Кауфманизрази страдание за товаминалата година.

„ Признаването на виновност не е елементарно. Мъчно е да се гледамв огледалото.Съжалявам се, че не бях по-мърда преди 25 години “,каза Кауфман пред Los Angeles Times.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР