Дженифър Анистън навършва 50 години на 11 февруари, но реши

Дженифър Анистън навършва 50 години на 11 февруари, но реши ...

Брад Пит уважи рождения ден на Дженифър.


Дженифър Анистън навършва 50 години на 11 февруари, но реши да вдигне пищно парти по случай юбилея си два дни по-рано. Актрисата събра половин Холивуд, но най-голямата изненада бе бившият ѝ Брад Пит, който се промъкна инкогнито, маскиран с риза неглиже и бейзболна шапка.

Звездата от „Приятели“ събра колегите си в любимото си място в Западен Холивуд – Сънсет Тауър.

Вечерта един по един започнаха да пристигат гостите в лицето на Кейти Пери и половинката ѝ Орландо Блум, Гуинет Полтроу, Елън ДеДженеръс, Джейсън Бейтман, Джордж Клуни и половинката му Амал, Барбара Стрейзънд, Кейт Хъдсън, Даян Кийтън, Кортни Кокс и бившият ѝ Дейвид Аркет, Робърт Дауни Джуниър и т. н. Най-голям интерес обаче провокира появата на Брад Пит, с когото Анистън се разведе след 7-годишен брак през 2007.

По време на развода между Пит и Джоли се мълвеше, че той доста се е сближил с Дженифър, която била негова опора и често го успокоявала по телефона. Изглежда те са успели да запазят приятелски отношения.

Миналата година Анистън се разведе с Джъстин Теру и след него не е афиширала отношения с други мъже. Последните клюки мълвят, че Брад излиза с Чарлийз Терон от началото на годината.

Източник: tialoto.bg