Дженифър Анистън: Момчетата искат нов сезон на "Приятели"Дамите от сериала

...
Дженифър Анистън: Момчетата искат нов сезон на "Приятели"Дамите от сериала
Коментари Харесай

Дженифър Анистън: Момчетата искат нов сезон на "Приятели"

Дженифър Анистън: Момчетата желаят нов сезон на "Приятели"
Дамите от сериала „ Приятели “ са по-склонни на продължение, в сравнение с мъжете.

"С девойките постоянно сме казвали, че ще се радваме да го създадем още веднъж, а момчетата по някаква причина са по-малко развълнувани", сподели Дженифър Анистън. "И по този начин, взехме решение, че ще създадем... римейк на "Златните момичета" след четиридесет години."

Анистън беше звезда на известния ефирен сериал "Приятели" за 10 сезона сред 1994 и 2004 година. През последните 12 месеца любимците на милиони киномани по света са непрестанно питани дали ще създадат продължение на сериала.

През март обаче, артистът Мат Лебланк, водещ в "Top Gear", съобщи: "Не желая да го върша."

„ Хората желаят да схванат какво се е случило с героите ”, продължи артистът. "Но това беше къс интервал в живота на един човек след колежа, преди да се откри и да сътвори семейство. Ако се върнем още веднъж обратно във времето всичките тези години по-късно, не знам какъв ще бъде сюжета. Всички те ще са надраснали този интервал от живота си, тъй че просто няма да са същите. Казано напряко, не мисля, че някой желае да види по какъв начин се прави колоноскопия на един остарял Джоуи “, показа Мат.

Матю Пери беше още по-откровен, когато беше запитан за ново събиране на актьорския състав на „ Приятели ” от Мегън Кели. "Ако някой ме попита, ще кажа "не ". Завършихме с толкоз високи рейтинги, за какво бихме се опитвали да подобрим сериала? Не можем да го подобрим ”. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР