Дженифър Анистън и Джъстин Теру са заедно вече 7 години,

...
Дженифър Анистън и Джъстин Теру са заедно вече 7 години,
Коментари Харесай

Още лоши новини от Холивуд! Дженифър Анистън и Джъстин Теру на ръба на развода

Дженифър Анистън и Джъстин Теру са дружно към този момент 7 години, а от август 2015 година са женени. И през годините са се появявали доста клюки, че са пред разлъка.

Според източници, двойката минава през нова рецесия, както се дава за образец и церемонията по връчването на премиите „ Златен глобус “, която се организира през януари. Анистън отиде там сама, без брачна половинка си, като от самото начало избягваше да се среща с Анджелина Джоли. Жената, която ѝ лиши Брад Пит преди години.

„ Джен изглеждаше изтощена и нервна без Джъстин. Когато имаше потребност от него – той се изпари. Той знаеше, че Джоли ще бъде там и като цяло избра най-лошия миг да не поддържа брачната половинка си “, споделя източникът пред Life & Style.

Фактът, че Брад Пит към този момент е свободен и даже е срещнал Джен с децата си, в допълнение налива масло и разпалва слуховете.

Необяснимото държание на Джъстин Теру е доказателство, че звездният брак е изгубил баланс. Факт е, че двамата са прекомерно заети в разнообразни градове на Щатите и бракът им оцелява от разстояние. Засега.

Актрисата обаче надали ще понесе бракоразвод с Джъстин. Първо, тя го обича, и второ, ще бъде огромно оскърбление за нея.
„ Раздялата ѝ с Брад Пит мощно я засегна и тя ще направи всичко допустимо да избави фамилията си “, споделя още източникът.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР