Дженифър Анистън е под светлините на прожекторите вече над 20

...
Дженифър Анистън е под светлините на прожекторите вече над 20
Коментари Харесай

Дженифър Анистън и комплиментът, свързан с възрастта ѝ, който не понася да чува

Дженифър Анистън е под светлините на прожекторите към този момент над 20 години и за това време хората са ставали очевидци и на върховете, и на спадовете на актрисата.

И тук приказваме както в персонален, по този начин и професионален проект. Говорим и за метода, по който тя наподобява. В изявление за английското издание на Vogue Анистън споделя, че сега се усеща в доста по-добра физическа форма, в сравнение с когато е била в 20-те си години.

Дженифър Анистън споделя, че тогава е трябвало да тренира с часове наред, с цел да види резултати, до момента в който в този момент тренировките и методите са доста по-усъвършенствани. През 2021 година след травма в гърба тя стартира да организира тренировките си най-вече със противодействие. 

И да, факт е, че 54-годишната актриса наподобява в страхотна форма, само че има един комплимент в това отношение, който ненавижда. Анистън споделя, че се побърква, когато някои ѝ каже, че наподобява ужасно за годините си. Тя просто не схваща този комплимент, тъй като не счита, че метода, по който наподобява е обвързван с годините ѝ.

В поддръжка на това добавя, че сега се усеща по-добре във всяко едно естество - физическо и психическо. Колкото до дълголетието, счита, че ще се радва на такова, тъй като в фамилията си (от страна на татко си) има много такива образци.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР