Дженифър Анистън е невероятна актриса и жена. Въпреки постиженията си

...
Дженифър Анистън е невероятна актриса и жена. Въпреки постиженията си
Коментари Харесай

Искрено и лично с Дженифър Анистън: Най-тежките любовни разочарования

Дженифър Анистън е невероятна актриса и жена. Въпреки достиженията си като обществена фигура и неоспорим експерт, тя постоянно е инстинктивно свързвана с несполучливите връзки, които има зад тила си. Първо остава в сянката на прожекторите, откакто някогашният ѝ брачен партньор Брад Пит я оставя поради Анджелина Джоли (и се трансформират в една от най-знаменитите звездни двойки, познати като Бранджелина). По-късно, през 2018 година, афишира развода си с Джъстин Теру единствено след 2 години и половина брак.

Може би просто емблематичната Рейчъл от обичания сериал "Приятели " няма шанс в любовта. А може би занапред ѝ предстоят най-красивите любовни прекарвания, за които се е готвила цялостен живот и в действителност е заслужила да преживее. Едно е несъмнено: в любовта и на война всичко е разрешено, най-малко с това доста хора аргументират импулсивните си действия.

Споделяме с вас житейските разочарования и уроци на Дженифър Анистън, с цел да ви дадем опция да се поучите от тях и да извлечете лични заключения . Защото от време на време, до момента в който четем за непознатите неточности, събираме храна за размисъл и се учим да бъдем малко по-добри хора. Приятно четене!

Към галерията >>>
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР