Джени Суши и адвокатката ѝ Глория Олред дадоха пресконференция, в

...
Джени Суши и адвокатката ѝ Глория Олред дадоха пресконференция, в
Коментари Харесай

Джени Суши: Кубрат Пулев явно не разбира какво е сексуален тормоз

Джени Суши и адвокатката ѝ Глория Олред дадоха конференция, в която упрекнаха промоутъра на Кубрат Пулев - Боб Аръм, че е наговорил неистини за държанието на журналистката към мача на българина с румънеца Богдан Дину, съобщи bTV.

Както е известно, малко след края на дуела, Кобрата целуна американската кореспондентка по устните, а това докара до прекъсването на лиценза му от спортната комисия в Калифорния. Пулев бе санкциониран и заставен да изкара курс, обвързван със половия тормоз.

Олред заяви, че е изпратила писмо до изпълнителния шеф на комисията Анди Фостър, в което показва, че Аръм е направил изявление със серия лъжливи изказвания за държанието на клиентката ѝ. Тя желае лицензът на Аръм също да бъде лишен.

" Боб Аръм е водещ промотър в бокса и промотира неистини. В изявлението си пред IFL TV той приказва погрешни неща. Никога не съм била в подготвителния лагер на Пулев. Никога не съм се закачала с Пулев. Никога не съм се държала като почти-гадже на Пулев ", показва репортерката в мнението си.

Според Джени Суши, Кубрат Пулев не е жертва и не схваща какво е полов тормоз.

" Боб Аръм има вяра, че Кубрат е жертва. Кубрат Пулев не е жертва. Пулев беше осъден поради полов тормоз. Пулев сграбчи лицето ми и ме целуна с устата си, а по-късно ме хвана и за задните елементи. Аз не съм се съгласявала да ме целува или да ме хваща за задните елементи. Никой мъж не би трябвало да сграбчва жена, да я целува или да я допира без позволението ѝ. Очевидно е, че Боб Аръм и Кубрат Пулев не схващат какво е полов тормоз. Боб Аръм промотира неистини и не се интересува кого наранява или смачква ", добавя Суши, чието същинско име е Дженифър Равало.

На 22 юли Кобрата ще би трябвало да се яви още веднъж пред комисията в Калиформия и да показа доказателства за приключването на курса. Ако той не извърши изискванията, наказването му ще бъде удължено на 12 месеца. /БТВ
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР