Джени Гарт, на 51, нямаше много за кажете за Дан

...
Джени Гарт, на 51, нямаше много за кажете за Дан
Коментари Харесай

Джени Гарт казва, че „не иска да говори никога повече за Дан Шнайдер“, тъй като е работила с противоречивия създател на телевизионния сериал Какво харесвам в теб

Джени Гарт, на 51, нямаше доста за кажете за Дан Шнайдер, 58, с който работи по телевизионния сериал „ Какво одобрявам в теб “, на фона на възобновен фокус с издаването на документалния филм „ Тихо на снимачната площадка: Тъмната страна на Хлапето “. На фотографията в Ел Ей през декември 2023 г. 

Гарт сподели пред The ​​Hollywood Reporter събота, „ Не желая да приказвам за Дан Шнайдер в никакъв случай повече в живота си “, когато го попитаха за телевизионния реализатор, 58. На фотографията в Ел Ей през 2011 

Quiet on Set, който в началото се появи в ефира на 17 и 18 март, проверява проблематичните условия на работното място, пред които са изправени десетилетия наред деца звезди на Nickelodeon назад.

Документалният филм повдигна многочислени обвинявания против Шнайдер, вариращи от унизителни чиновници, писане на части, които не са подобаващи за деца, и контрол на токсично работно място.

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР