"Дженерали Застраховане" АД и "Джи Пи Презастраховане" ЕАД дариха два

...
"Дженерали Застраховане" АД и "Джи Пи Презастраховане" ЕАД дариха два
Коментари Харесай

Дженерали Застраховане и Джи Пи Презастраховане дариха два респиратора на Пирогов и „Александровска болница“

"Дженерали Застраховане " АД и "Джи Пи Презастраховане " ЕАД подариха два броя респиратора CWH-3010 на УМБАЛСМ "Н. И. Пирогов " ЕАД и УМБА „ Александровска “ ЕАД..

В спешни обстановки като тази всеотдайността на всички лекари и медицински чиновници на първа линия е високо оценена от нас и по тази причина взехме решение да дадем своя принос тяхното хуманно дело, акцентират двете сдружения. В сложни обстановки е от изключителна значимост, да покажем, че всички ние можем да се обединим и дружно да бъдем потребни за подсигуряване на бъдещето на нашата общественост, в частност здравето на хората в България. Тази самодейност е в унисон с полезностите на Групата – да бъдем Партньор за цялостен живот за нашите сегашни и бъдещи клиенти, като дадем опция на хората да образуват по-безопасно бъдеще, грижейки се за живота и фантазиите си.

Накрая бихме желали да изкажем голямата си признателност към всички лекари, сестри, специалисти и чиновници, които се борят ден след ден с ограничение и понижаване на отрицателните последствия от разпространяване на вируса Covid-19, показват фирмите.

ДЖЕНЕРАЛИ ГРУП

Дженерали Застраховане АД е една от водещите застрахователни компании в България и е част от Generali Group.

Generali е един от най-големите снабдители на застрахователни услуги и такива, свързани с ръководството на активи в международен мащаб. Създадена през 1831 година, тя участва в 50 страни по света с общ премиен доход от над 69,7 милиарда евро за 2019 година С близо 72 000 чиновници, обслужващи 61 милиона клиенти, Групата има водеща позиция в Европа и възходящото наличие в Азия и Латинска Америка. Стремежът на Generali е да бъде сътрудник за цялостен живот на своите клиенти като предлага новаторски и персонализирани решения, с помощта на развитата си дистрибуторска мрежа.

В Австрия, Централна, Източна Европа и Русия, Групата оперира посредством районния си офис в Прага, като е в топ три на застрахователните компании в района.

„ Дженерали Застраховане” АД е сдружение със седалище в Република България, гр. София, бул.”Княз Александър Дондуков” № 68, ЕИК 030269049 и има лиценз за осъществяване на застрахователна активност – Решение №1 на Националния съвет по обезпечаване от 26.03.1998 година „ Дженерали Застраховане” АД е част от Група Дженерали, вписана под №26 в Регистъра на застрахователните групи към Института за контрол на застрахователни компании (IVASS) в Италия.

Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР