Джендър идеологията е изключително опасна. Тя се имплантира във всички

...
Джендър идеологията е изключително опасна. Тя се имплантира във всички
Коментари Харесай

Цанка Джумбешлиева, БРЦК: Джендър идеологията е изключително опасна за децата

„ Джендър идеологията е извънредно рискова. Тя се вгради във всички сфери в последно време и то с доста бързи темпове. “ Това съобщи Цанка Джумбешлиева, член на Български наставнически централен комитет, в ефира на БСТВ.

 

В предаването “Актуално от деня “ тя изясни какво е притеснителното в Истанбулската спогодба: „ От там потегля джендър идеологията и по-точно - методът, по който е прегледано понятието “пол “, там е заложено като “социален пол “. 

 

По думите ѝ различен стеснителен аспект е фактът, че интернационалните контракти са над нашето законодателство: „ През 2018 година Българска социалистическа партия сезира Конституционния съд и ние направихме всичко по силите си, като съдружие, да помогнем за този развой. Конституционен съд отхвърли Истанбулската спогодба и я дефинира като противоконституционна, само че все пак интернационалните разпореждания са над нашето законодателство “, изясни тя и даде образец по какъв начин джендър идеологията се прокарва измежду децата ни:

 

„ Дори в дизайна на детските играчки се прави подстрекателство, че е обикновено женско изглеждаща кукла да носи мъжки полови органи. Да не приказваме за всичките прайдове, шествия и прожекция на филми, в това число на малолетни “, уточни Джумбешлиева.

 

„ Ще оказваме помощ по всевъзможен начин на Българска социалистическа партия за референдума “, безапелационна бе тя.

 

„ В Истанбулската спогодба е заложено и в образованието да се вършат избрани стратегии от НПО-та, които хем получават дотация от страната, хем са външно финансирани “, сподели още тя е посочи, че в това време всеки един член от родителското съдружие прави своята активност безусловно безплатно.

 

Според Джумбешлиева, посредством либерализирането на ранното полово държание и ранното обособяване на децата от фамилията се върви към узаконяване на педофилията. Тя обърна внимание и на нещо доста притеснително, а точно: „ Цитират се статистики за домашното принуждение, само че такава публична статистика няма. “

 

На финала Джумбешлиева изясни, че две неща би трябвало да се случат, с цел да се оправим с разпространяването на джендър идеологията: „ Ще се преборим, когато се сплоти консервативното пространство. Другото нещо е, че доста хора не схващат пред какви рискове сме изправени. Те би трябвало да се разсънят най-сетне и да видят каква е действителността “, заключи тя.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР