Дженаро Гатузо се изложи и във втория си мач начело

...
Дженаро Гатузо се изложи и във втория си мач начело
Коментари Харесай

Милан пак се изложи в Лига Европа

Дженаро Гатузо се изложи и във втория си мач отпред на Милан, откакто тимът му загуби с 0:2 гостуването си на Риека в Лига Европа. Сблъсъкът бе без значение за Росонерите, които си бяха обезпечили авансово първото място в групата, само че въпреки всичко случилото се сигурно не е прелестно след издънката с Беневенто.

Домакините ненадейно поведоха още след 7 минути игра, когато Яков Пулич извърши по свръхестествен метод свободен удар и прати топката в далечния ъгъл. Като цяло хърватите играха по-добре до почивката, като Дарио Зупарич стреля рисково от въздуха, а Милан отговори с състояние пред Дзанелато, само че вратарят на Риека се хвърли в краката му и избави.

Росонерите обаче елементарно губеха топката и Пулич стреля неопределено в една обстановка и като цяло преднината им след първите 45 минути несъмнено изглеждаше заслужена.

Веднага след почивката Марио Гавранович удвои преднината за Риека, откакто получи подаване от Кръвзич и изпревари Локатели, с цел да засече. До края гостите не съумяха да стигнат до нещо значително, само че успеха не бе задоволителна, с цел да продължат напред, като останаха със 7 точки.

Милан завършва с 11 пункта. Напред от групата продължава и АЕК, който стигна до тъждество против Аустрия.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР