Джен отново е на корицата на списание и този път

...
Джен отново е на корицата на списание и този път
Коментари Харесай

Анистън откровена за визията и възрастта

Джен още веднъж е на корицата на списание и този път употребява момента, с цел да приказва за тематика в обществото, която съгласно нея може да бъде усъвършенствана.

“За пръв път обърнах внимание на възрастта си, когато навърших 50. Казах си, че това е въпреки всичко забележителна цифра, само че в действителност не се усещам друго. Нищо не се е трансформирало за мен – физически се оправям ужасно. Затова ми е необичайно, когато от нищото стартират да ми вършат похвали, че наподобявам ужасно за годините си. Според мен би трябвало да изградим по-добър метод на говорене по темата”, съобщи Анистън за октомврийското издание на списание Instyle.

Новият й план “The Morning Show” обгръща тъкмо тази тематика. Сюжетът наблюдава живота на публицисти в телевизионно предаване и с това обръща внимание върху метода, по който работят медиите през днешния ден. Ролята, която Дженифър играе, е на жена, която от дълго време е предходна типичната възраст за водеща на телевизионно шоу, само че се пробва да остане на работа и да потвърди, че към момента е скъп кадър.

Шоуто има за цел да показа дамите на всевъзможни възрасти като способни и мощни, което персонално доста се харесва на Джен. “Ние в никакъв случай не сме държали силата в ръцете си. Днес считам за същински секси дамите с въздействие в обществото, тези, които не се опасяват демонстрират интелигентността, творчеството и опциите си.”

Анистън навърши 50 тази година и съгласно нея това й дава по-добра вероятност за качествата на хората, без значение от годините им. Затова и употребява всеки комфортен миг да пази тематиката, че възрастта няма толкоз огромно значение, а тъкмо в противен случай – би трябвало да се дава повече опция на способните хора да се развиват с времето.

Източник: Missbloom
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР