Джефри Епстийн, един от най-богатите и известни финансисти в САЩ,

...
Джефри Епстийн, един от най-богатите и известни финансисти в САЩ,
Коментари Харесай

Арестуваха милиардер, притежаващ педофилски остров, пълен с непълнолетни секс робини

 Джефри Епстийн, един от най-богатите и известни финансисти в Съединени американски щати, е арестуван по обвинявания в педофилия и трафик на малолетни, написа в. " Гардиън ", представен от дир.бг.

Богатството на Епстийн се прави оценка на над половин милиард $, а в дружеския му кръг са голям брой шоу звезди, някогашният президент на Съединени американски щати Бил Клинтън, актуалният Доналд Тръмп и принц Андрю - трето дете на Кралица Елизабет II, и самият принц Филип. Известно е, че Клинтън имал над 20 полета с частния аероплан на Епстийн, наименуван от пресата " Lolita Express ". 66-годишния Епстийн купува остров на Карибите, където построява имение, където води малолетни девойки.

" На 14-годишна възраст бях полово измъчвана от Епстийн. Още имах брекети по зъбите, когато дружно с доста други девойки бяхме водени в имението му ", разкрива една от жертвите, Къртни Уайлд.

От документите по делото излиза наяве, че най-малко 40 малолетни девойки са били водени в имението на Епстийн за секс, интимни разтривки или снимане на голи фотоси. В обвиняването се твърди още, че жертва на трафик на хора са станали стотици, може би даже хиляди малолетни девойки.

Като дребна бях заставена да бъда полова робиня на принц Андрю. Между 1999 година и 2002 година с мен и голям брой други малолетни девойки се правиха оргии ", декларира Вирджиния Робъртс, допълвайки, че ФБР е прикривало милионера и авторитетните му другари. Обвиненията на Вирджиния Робъртс обаче не са доказани от съда и не са част от делото против Епстийн.

Прокурорът по делото Алекс Росмилър разкрива, че органите на реда в Съединени американски щати са разпознали и разговаряли с десетки жертви на мултимилионера. Разследването против Епстийн е било скрито и дълготрайно, поради огромното му въздействие. " Огромното благосъстояние на Епстийн би направило бягството му от справедливостта елементарно, поради което съм срещу освобождението му под домакински арест ", споделя Росмилър.

По време на претърсването на дома на Епстийн в Манхатън, управляващите намерили " заключен сейф ". В него били скрити диаманти, голямо количество пари в кеш и подправен паспорт, в който Епстийн е с друго име и показан като гражданин на Саудитска Арабия. В сейфа били открити и подредени по азбучен ред папки с голи фотоси на девойките, станали жертва на милионера. 

" Всички наричахме имението му Педофилския остров. Това бе нашият мрачен ъгъл ", споделя Кевин Гудрич, който развива бизнес с лодки на Сейнт Томас, намиращ се директно до частния остров на милионера. Много хора, работещи за Епстийн, декларират пред " Асошиейтед прес ", че са подписали дълготрайни съглашения за неразкриване и отхвърлят да приказват. Бивш чиновник, поискал анонимност, споделя, че Епстийн имал пет лодки, в това число огромен ферибот, в който всеки ден е транспортирал до 200 служащи от Сейнт Томас до имението си. Мъжът споделя, че измежду превозените постоянно е имало група от млади девойки, за които обаче той считал, че имали 18 години.

" Бях 16-годишна, когато имат нещастието да се срещна с Епстийн ", споделя една от жертвите му и добавя, че с помощта на парите си мултимионерът правел каквото си желае. Според обвиняването огромна част от закононарушенията ставали в самобитния храм с позлатен купол на острова.

В него имало особено звукоизолирана стая за разтривки и подземие. Сградата била издигната откакто Епстийн се признава за отговорен в склоняване към проституция през 2008 година и почнал да поддържа по-нисък профил измежду обществото. Предстои да бъде решено дали обвиненият да остане зад решетките или да бъде пуснат под домакински арест, до момента в който трае делото.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР