Джефри Епщайн иска да бъде освободен срещу гаранция от 77

...
Джефри Епщайн иска да бъде освободен срещу гаранция от 77
Коментари Харесай

Милиардер иска освобождаване по обвинения в сексуална експлоатация срещу 77 млн. долара

Джефри Епщайн желае да бъде освободен против гаранция от 77 милиона $ по случая с трафик на хора за полова употреба, осведоми Euronews.
Искането бе направено в правосъдни документи, подадени три дни, откакто федералните прокурори в Ню Йорк желаеха Епщайн да остане зад решетките, без да се обвързва с обвиняванията, че през 2002 година и 2005 година примамва десетки малолетни девойки в Ню Йорк и Флорида.

" Правителството се пробва да върне в Америка роденият в Ню Йорк американски гражданин на основа на остарели изказвания, за които той към този момент е наказан и осъден ", пишат юристите на Епщайн.

Нюйоркските прокурори упрекнаха 66-годишния Епщайн в трафик на секс и интрига за повече от десетилетие , откакто подписва противоречива договорка през 2007 година, която му разрешава да избегне федерални обвинявания, че е злоупотребил с няколко малолетни девойки . В последна сметка Епщайн се призна за отговорен, че склонявал малолетни към проституция и излежа 13-месечна присъда в пандиза във Флорида.

В правосъдните си документи юристите на Епщайн оферират отговорностите му да бъдат обезпечени с ипотека на имението му в Манхатън, което се прави оценка на 77 милиона $. Те настояват още, че частният му аероплан може да бъде заложен като гаранция.

Според неговите юристи, " държанието му през последните 14 години потвърждава, че при него няма риск от опция за бягство и не съставлява опасност за сигурността на общността ".-->

Епщайн беше задържан в събота вечер в региона на Ню Йорк по отношение на обвиняванията , предявени от федералната прокуратура. Епщайн е бил арестуван на летището в Ню Джърси, откакто персоналният му аероплан е изхвърчал от Париж. Според канала, апартаментът му в Ню Йорк е бил обискиран.

През 2007 и 2008 година Епщайн е упрекнат в корист с малолетни. Тогава по време на следствието беше открито, че Епщайн е плащал на малолетни девойки за интимни услуги, а също по този начин се допуска, че е предоставял услугите на тези девойки и на други хора . Въпреки това, обвиняванията против Епщайн, с помощта на юристите му, са н амалени на по-малки, откакто той се признава за отговорен за полови закононарушения и излежава 13 месеца затвор .
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР