Джефри Епщайн е принудил непълнолетно момиче да прави секс с

...
Джефри Епщайн е принудил непълнолетно момиче да прави секс с
Коментари Харесай

Ужас: Педофилът Епщайн принуждавал малки момичета към секс перверзии с принц Андрю, а после...

Джефри Епщайн е принудил малолетно момиче да прави секс с принц Андрю, с цел да може да изнудва кралската персона, настояват американски правосъдни документи, за които разкрива Ай Нюз.

Според документите, разкрити в Ню Йорк, хипотетичната намира се е състояла в частното имение на Епщайн на Вирджинските острови.

Според сведения на хипотетичната жертва, Вирджиния Робъртс Джуфре, тя е трябвало да „ дава на принца всичко, което той изиска, и да рапортува назад на Епщайн за детайлностите за половия акт “.

Документите също по този начин настояват, че Епщайн се е опитвал да се „ внедри измежду хора с въздействие за персонална, политическа и финансова полза, както и с цел да получи евентуална информация за изнудване “.

Твърди се, че милиардерът е бил хазаин на "многобройни изтъкнати американски политици, мощни бизнес магнати, задгранични президенти, прочут министър председател и други международни водачи. "

Един от ръкописите съдържа и подробна информация за хипотетична полова среща сред херцога и девойка Джуфре в Лондон.

Тя твърди, че е правила секс с тайнствен "принц " - мъж, чието име не е знаела. Но по-рано момичето твърди, че е предписание секс с Андрю три пъти.

Принц Андрю изрично отхвърля да е имал някаква форма на полов контакт или връзка с Джуфре.

Тя обаче твърди, че по време на срещата в лондонския нощен клуб „ Трамп “, на вечеря на открито с Епщайн и някогашната му другарка Гислейн Максуел, принцът шепнел „ сладки думи “ в ухото й и я целунал по врата.

По-късно се твърди, че са се къпали в дома на Максуел, за което тя споделя: „ Той се наслаждаваше на младото ми тяло, изключително на краката, галеше пръстите ми и облизваше петите ми “.

Документите са от правосъдна борба през 2015 година, в която Джуфре твърди, че Максуел я е назначила през 2000 година да бъде полова служителка на Епщайн.

Те съдържат и изказванието, че Андрю се е опитал да лобира в Съединени американски щати от името на Епщайн, с цел да помогне за постигането на „ удобно съглашение със съда “.

Епщайн се призна за отговорен и беше наказан през 2008 година от съда на щата Флорида за склоняване на малолетни девойки към проституция, само че излежа единствено 13 месеца.

Твърденията, съгласно които Андрю е лобирал за удобна присъда, се съдържат в показанията на двама анонимни обвинители на Епщайн.

Максуел, която сега чака правосъден развой за хипотетично рекрутиране на девойки до 14 години за Епщайн за полово принуждение, се опита да блокира оповестението на документите посредством своите юристи.

Джуфре постоянно споделя историята си пред ФБР през последните години, само че не е повдигнато обвиняване въз основа на нейните изказвания и тя не е една от трите хипотетични жертви в актуалното наказателно дело против Максуел.

Принц Андрю беше свикан да се яви пред съда и да бъде разпитан за другарството си с Епщайн. Последният лиши личния си живот предишното лято до момента в който беше в пандиза в очакване на правосъден развой.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР