ДЖЕФЕРСЪН СИТИ, Мисури (AP) — Законодателите от Мисури дадоха окончателно

...
ДЖЕФЕРСЪН СИТИ, Мисури (AP) — Законодателите от Мисури дадоха окончателно
Коментари Харесай

Законодателите от Мисури подкрепят голямото разширяване на нисколихвените заеми на фона на нарастващото търсене на държавна помощ

ДЖЕФЕРСЪН СИТИ, Мисури (AP) — Законодателите от Мисури дадоха дефинитивно утвърждение в четвъртък за доста разширение на стратегия за нисколихвени заеми за фермери и дребни бизнеси, в ход, който отразява мощното потребителско търсене на такава държавна помощ на фона на непрекъснато високите разноски за заеми.

Законодателството идва, когато щатите видяха възходящ публичен интерес към стратегии, които употребяват средства на данъкоплатците за стимулиране на частни вложения с преференциална договорка скъпи заеми. Тези стратегии набраха мощ, защото Федералният запас се бори с инфлацията посредством неведнъж повишение на своя референтен лихвен %, който в този момент е на 23-годишен връх от 5,3%.

По-високите лихвени проценти направиха съвсем всички заеми по-скъпи, без значение дали за фермери, които купуват семена, или бизнеси, които желаят да се разширят.

Съгласно по този начин наречените стратегии за свързани депозити, страните подават пари в банки при лихвени проценти под пазарнит...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР