Джеф Петри вкара в 13:57 минута на продължението и донесе

...
Джеф Петри вкара в 13:57 минута на продължението и донесе
Коментари Харесай

Монреал взе аванс срещу Питсбърг с драматична победа с продължение

Джеф Петри вкара в 13:57 минута на продължението и донесе успеха на Монреал с 3:2 над Питсбърг в първия мач от квалификационни серии за класиране в плейофите на Националната хокейна лига.
Сезонът беше възобновен тази нощ без фенове, откакто беше пресечен през март поради пандемията от ковид.

Канадците пропиляха ранен задатък от два гола в залата в Торонто, откакто Йеспери Котиканиеми и Ник Сузуки вкара в първия интервал.

Сидни Кросби и Брайън Ръст изравниха през втората част, само че Монреал въпреки всичко стигна до триумфа и поведе с 1:0 победи в серията до три триумфа от Източната конференция.

В другите два мача на Изток тази нощ Ню Йорк Айлъндърс победи Флорида с 2:1 с попадения на Жан-Габриел Паго и Антони Бовилие и 27 спасявания на Семьон Варламов.

Каролина пък се оправи с Ню Йорк Рейнджърс с 3:2.

Джейкъб Славин и Себастиан Ахо записаха по гол и асистенция, а Петр Мразек избави 24 удара.
Мика Зибанежад също приключи с гол и асистенция, само че това не оказа помощ на Рейнджърс да избегне провалянето, макар 34-е спасявания на Хенрик Лундквист.

Доминик Кубалик се отличи с 5 точки - 2 гола при цифров превес и 3 асистенции, а Чикаго надви с 6:4 над домакина на мачовете в Западната конференция Едмънтън.
Джонатан Тейвс също вкара два пъти за триумфа, а вратарят Кори Крофърд приключи с 25 спасявания.
Конър МакДейвид се отличи с гол и три асистенции за домакините, а Леон Драйзайтл добави гол и асистенция, само че това не беше задоволително.
Андрю Манджапейн изпъкна с гол и асистенция, а Калгари се наложи с 4:!, с цел да поведе с 1:0 победи в серията на Запад.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР