Джеф Безос за трета поредна година успя да запази титлата

...
Джеф Безос за трета поредна година успя да запази титлата
Коментари Харесай

Джеф Безос остава номер едно

Джеф Безос за трета поредна година съумя да резервира купата си на най-богатия човек на света, оповестиха от „ Форбс “. След развода си с Макензи Джеф олекна с 18 милиарда и благосъстоянието му „ спадна “ до 113 милиарда $, само че акциите на Амазон през 2019-а се подвигнаха с 15%, което компенсира загубата. Благодарение на развода някогашната госпожа Безос също се класира в класацията на „ Форбс “ и в този момент е на 22-о място.

От списанието оповестиха, че поради пандемията 226 души са изгубили статуса си на милиардери и има 58 милиардера по-малко в сравнение с предходната година по това време. Общо са били преброени 2095 души с 10-цифрено благосъстояние.

Бил Гейтс се подрежда на второ място в класацията на „ Форбс “ с неговите 98 милиарда – с 1,5 милиaрда повече от 2019-а. Бернар Арно, президентът на конгломерата Louis Vuitton Moët Hennessy, е на трето място със 76 милиарда, а четвърти е Уорън Бъфет със 67,5 милиарда. На десето място остава най-богатата жена на планетата – Алис Уолтън, наследницата на веригата „ Уолмарт “ – с благосъстояние от 54,4 милиарда.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР