Джеф Безос и Бил Гейтс със сигурност биха могли да

...
Джеф Безос и Бил Гейтс със сигурност биха могли да
Коментари Харесай

Може ли скоро европеец да стане най-богатият човек в света?

Джеф Безос и Бил Гейтс сигурно биха могли да си разрешат кожен портфейл Louis Vuitton или да купят украшение от Tiffany. Но двамата най-заможни хора в света скоро може да се окажат по-бедни от индивидът зад колоса в продажбите на първокласни артикули LVMH, който скоро ще купи Tiffany.

Главният изпълнителен шеф на конгломерата - французинът Бернар Арно, сега има 106 милиарда $, съгласно данните на Forbes. Неговото благосъстояние се усили с над 1% в понеделник, когато договорката беше оповестена, като Арно и неговото семейство държат над 47% от колоса LVMH.
 Най-заможният европеец стана вторият най-богат човек в света. Но единствено за един ден
Най-заможният европеец стана вторият най-богат човек в света. Но единствено за един ден

След това Бил Гейтс се върна на тази позиция

Новото повишаване на акциите на сложи французина напълно покрай Гейтс и Безос, които имат надлежно 107 и 110 милиарда $, написа CNN Business. Всъщност при започване на ноември Бернар Арно съумя за малко да изпревари Бил Гейтс и стана вторият най-богат човек в света със 107 милиарда $.
 Бил Гейтс: Старият-нов най-богат човек в света
Бил Гейтс: Старият-нов най-богат човек в света

Той съумя да изпревари Джеф Безос през уикенда

Съоснователят на Microsoft от своя страна преди по-малко от 10 дни съумя да изпревари за малко основателят на Amazon и още веднъж да си върне лидерската позиция, като най-заможния човек в света.

Ако акциите на ръководения от него водач продължат да вървят нагоре, това може да се случи още веднъж скоро, а за какво не и той да успее да изпревари Джеф Безос и да застане на първата позиция. Само от началото на годината скъпите бумаги на LVMH са се изкачили с 33%, а вследствие на договорката с Tiffany те може да продължат да вървят нагоре.
 LVMH публично купува американската Tiffany за $16 милиарда Обновена
Най-богатият европеец публично купува американската Tiffany за $16 милиарда

Сделката бе публично оповестена в понеделник
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР