Джедуард и Кели Озбърн се присъединиха към други звезди, претеглящи

...
Джедуард и Кели Озбърн се присъединиха към други звезди, претеглящи
Коментари Харесай

Джедуард и Кели Озбърн се претеглят, докато спорът между Аманда Холдън и Шарън Озбърн се нажежава

Джедуард и Кели Озбърн се причислиха към други звезди, претеглящи се в разногласието сред Аманда Холдън и Шарън Озбърн, който стартира този уикенд.

Ситуация породи, откакто Аманда се появи, с цел да подлага на критика Шарън и Луис Уолш, които и двамата бяха някогашни съдии на X Factor, за разискването на взаимния началник Саймън Коуел, до момента в който и двамата бяха в Celebrity Big Brother.

Дуото Simon's външен тип и се пошегува, че " ще има потребност от още ботокс ", когато приключат да споделят злословия за него. Шарън твърдеше, че няма да работи още веднъж със Саймън за „ всичките пари на света “, до момента в който Луис твърдеше, че Саймън прави всичко „ за него “.

Аманда гневно отбрани шефа си от Britain's Got Talent, както го смяташе „ горчиво и тъпо “ да го одумваш в риалити шоу, откакто си печелил пари с него в предишното.

Но обстановката не свърши дотук, откакто Шарън пусна личното си изказване, в което атакува Аманда и се обади нейната „ нелепост и незнание “, тъй като загатна, че има потребност от парите на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР