Джебчийки от България и Румъния правят по 20 000 британски

...
Джебчийки от България и Румъния правят по 20 000 британски
Коментари Харесай

Джебчийки от България и Румъния правят по £20 000 на месец на Острова

Джебчийки от България и Румъния вършат по 20 000 английски лири на месец във Англия , написа английският таблоид " Сън ", базирайки се на частни детективи.

Екипите от крадци употребяват разнообразни техники по оживените търговски улици и магазини при кражбата на пари и полезности.

Всеки екип е от най-вече петима души, работят на ротационен принцип четири седмици . Те постоянно нападат богати японски и арабски туристи.

Една тайфа е снимана инцидентно по време на селфи от екскурзиант по какъв начин прибира 400 английски лири от тайландски екскурзиант на улица " Оксфорд " в Лондон.

Частен детектив, който следи дейностите на този вид закононарушения, споделя, че джебчийките даже се конкурират между тях и имат таблица с представянето си, " нещо сходно като Висшата лига ".

Джебчийките работят на територията на цялата страна . Жените най-вече носят българските и румънските си персонални карти, само че доста имат и английски шофьорски книжки, защото считат, че им оказват помощ да влизат назад на Острова. Работят денем, в най-заетите часове. Обядват към 13,00 часа в заведенията за бързо хранене McDonald`s.

Обикновено по двама са от Румъния, а по-големите групи са българи.

Жените са от регионите на Пловдив, София, Варна и Букурещ . Първите са почнали да идват в Лондон към 2007 година, когато бяха облекчени разпоредбите за придвижване на хора в Европейски Съюз за двете страни.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР